VERWIJDEREN PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken ontstaan door verschillende oorzaken. Een teveel aan zonlicht (onbeschermd) zorgt er voor dat het pigment in de huid gaat schuiven. Hierdoor hoopt het pigment zich op en ontstaat er een pigmentvlek. Na overmatig blootstelling aan zonlicht of zonnebank kan het jaren duren voordat de pigmentvlekken zich gaan openbaren. Een andere oorzaak van pigmentvlekken is een hormonale disbalans. Zoals bij zwangerschap of overgang. Ook erfelijke factoren spelen een rol.

De behandeling

In 1 of 2 behandelingen verwijderen wij storende pigment- en ouderdomsvlekken op handen en gezicht. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid pigmentvlekken die behandeld moeten worden. De behandelingen worden uitgevoerd met onze Yag-laser. Over het algemeen wordt deze behandeling niet als pijnlijk ervaren. Na de behandeling zal de huid wat roder opkleuren. Ook kunt u wat warmte ervaren. Op de behandelde pigmentvlekken ontstaat er een flinterdun korstje. Deze smeert u een aantal dagen in met herstellende creme die u meekrijgt na de behandeling. De korstjes verdwijnen na 3 tot 10 dagen vanzelf. Hieronder wordt de nieuwe huid zichtbaar. Onze laser geeft zulke goede resultaten dat de meeste mensen verbaasd zijn over het verjongende effect op handen en gezicht na het verwijderen van deze vlekken.

Benieuwd geworden ? Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Prijs

Al vanaf € 75,– is het mogelijk om pigmentvlekken te laten verwijderen. Tijdens het intakegesprek zullen we de pigmentvlekken controleren en een exacte prijsopgaaf doen.