TATOEAGE & PMU VERWIJDEREN

Een tatoeage zegt veel over hoe iemand zichzelf op een bepaald moment ziet. In de loop der jaren kan dit veranderen door allerlei factoren en regelmatig ontstaat de behoefte om de tatoeage te laten verwijderen. Skinflex verwijdert tatoeages met behulp van de nieuwste lasers en technieken.. De straal van de laser laat ingekapselde inkt in hele kleine deeltjes uit elkaar vallen. Een groot deel van deze pigmentdeeltjes wordt tijdens het helingsproces afgestoten. Het andere deel wordt door je eigen lichaam opgeruimd. Genoeg water drinken wordt aanbevolen.

De behandeling

Voordat de behandeling wordt gestart vindt er een intakegesprek met de lasertherapeut plaats. Tijdens dit gesprek worden wensen en mogelijkheden besproken. Tevens kan er tijdens dit intakegesprek ook een “proefstukje” worden gedaan om te kijken hoe de huid reageert op de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling kunnen wij niet garanderen dat de tatoeage geheel verdwijnt.

Direct na de behandeling zal de huid licht verkleuren, dit is een gunstige reactie op het laserlicht. Kort na de behandeling zal de huid licht rood van kleur zijn. Dit verdwijnt over het algemeen binnen een aantal uren. Er kan een korstje ontstaan op het behandelde gebied, hiermee dient men uiterst voorzichtig om te gaan; zon vermijden en niet aan de korst pulken of krabben. Dit zou een litteken kunnen veroorzaken. Om het genezingsproces te bevorderen krijgt u van ons een speciale crème om dagelijks 3 maal mee in te smeren. Na elke behandeling zal de tatoeage verder vervagen. Hoeveel tijd er tussen elke behandeling zit is afhankelijk van de huid, plaats van de tatoeage. Het laseren wordt als minder pijnlijk ervaren dan het laten zetten van een tatoeage.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Het verschilt sterk per persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn. Elke huid en ingebrachte pigmenten reageren weer anders. De kleur van de tatoeage is ook bepalend voor de hoeveelheid behandelingen en het eindresultaat. Gemiddeld zijn er tussen de 8 en 15 behandelingen nodig om de tattoo te verwijderen. Een tattoo aangebracht door een amateur heeft in de regel minder behandelingen nodig (tussen de 3 en 8 behandelingen). Bij het vervagen van de tattoo met als doel een cover-up te plaatsen, bekijken we per keer welk resultaat wenselijk is. Ook is het mogelijk om bepaalde lijnen weg te halen. Op deze manier kan er aan een bestaande tattoo een hele andere draai worden gegeven.

De behandeling

Na elke behandeling zullen er pigmentdeeltjes verdwijnen.
Het definitieve resultaat is echter afhankelijk van een aantal factoren:

  • de gebruikte pigmenten / kleuren
    de diepte waarop het pigment is ingebracht
  • de hoeveelheid ingebracht pigment
    de korrelgrootte van het ingebrachte pigment
  • of de tattoo door een professional of een amateur is gezet
  • het huidtype

Prijs

De prijs is afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Het starttarief is € 55.—Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we de kosten.

PERMANENTE MAKE UP VERWIJDEREN (PMU)

Al ruim 15 jaar is Skinflex gecertificeerd in het verwijderen van permanente make up. Met de Q-med Yag Laser worden wenkbrauwen, eyeliners en lipliners veilig verwijderd. 

WENKBRAUWEN

Zijn de wenkbrauwen verkleurd, hebben ze niet meer de vorm of zijn ze gewoon verkeerd gezet? Of passen ze gewoon niet meer bij je gezicht? Daar kun je veel last van hebben. Of het nu volledig gezette wenkbrauwen zijn, ombrébrows / powderbrows of hairstrokes. Iedereen heeft hierin verschillende wensen. Ben je helemaal klaar met permanente make up en wil je dit niet meer of je wil de kleur wat lichter of het model wat anders, zodat er weer nieuwe wenkbrauwen gezet kunnen worden. Bijna alles is mogelijk.

EYELINER BOVEN EN ONDER

Eyeliners kunnen na verloop van tijd verkleuren, uitlopen of het gezette model past niet meer bij je. Als één van de weinige klinieken in Nederland verwijderen wij eyeliners boven en/of onder. Dit is een behandeling die uiterst zorgvuldig moet wordt uitgevoerd rekening houdend met de tere huid en het oog. Het oog wordt tijdens de behandeling zorgvuldig afgeschermd zodat er geen schade kan ontstaan.
Lipliners worden op dezelfde manier verwijderd als wenkbrauwen en eyeliners

DE BEHANDELING

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uitgebreid de wensen en mogelijkheden.  In 2 tot 5 behandelingen wordt de storende permanente make up: wenkbrauwen, eyeliners of lipliners weggelaserd zonder de aanwezige haartjes te verliezen en met een mooi resultaat. We maken gebruik van een verdovende zalf, waardoor de behandeling goed te doen is.  De huid kan na de behandeling wat rood en opgezwollen zijn.  Na de behandeling dient het behandelde gebied ingesmeerd te worden met een speciale creme en zonbescherming factor 50.

 Prijs:

Afhankelijk van de wensen varieert de prijs tussen de € 75,– en € 150,–