HUIDVERBETERING
VERMINDERING RIMPELS

Bij Skinflex bieden we meerdere behandelingen op het gebied van huidverbetering en het verminderen van rimpels.

 • Microneedling
 • BB-Glow
 • Carbon Laser Peeling
 • Skin Roller
 • Acne
  Heb jij last van een onrustige of doffe huid, grove poriën, (beginnende) rimpels waar je je aan stoort. Neem contact met ons op om te kijken welke behandeling bij jouw huid past. Het resultaat van deze behandelingen: de huid wordt rustiger, gladder, egaler en strakker. Rimpels worden minder diep en gelaatstrekken worden zachter. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Voor elke huidype is er een behandeling.

MICRONEEDLING / DERMAPEN

Met een DERMAPEN maken we minuscule gaatjes in de huid. Pure hyaluronzuur wordt in de huid gebracht. Een heerlijke, ontspannen behandeling welke o.a. fijne lijntjes, acnelittekentjes, tegen gaat. Een microneedling behandeling combineren wij met de kracht van HPL (Healing Pulsed Light).
Microneedling werkt geweldig bij:

 • Verslapping
 • Droge huid
 • Doffe huid
 • Rokershuid
 • Acne

Prijs

Microneedling adviseren wij een kuur om de huidstructuur blijvend zichtbaar te verbeteren.
Losse behandeling € 95,–
Kuur 3 behandelingen € 250,–

 

BB-GLOW

 

Een BB-Glow behandeling is een hele fijne gezichtsbehandeling waarbij je gezicht een egale en stralende teint krijgt. De BB-glow serums hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend.  

Bij 1 behandeling heb je al een mooi resultaat. Maar indien je deze huidverbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar verbeteren. Dit komt door de combinatie van microneedling en het aanbrengen van voedende serums (die veel dieper in de huid komen). Hierdoor maakt de huid collageen en elastine aan. 

Voordelen:

 • Intensieve hydratatie
 • Vermindering fijne rimpels
 • Opheldering van de huid
 • Gladdere huidstructuur
 • Vermindering  littekentjes (bijv. van acne)
 • Egale huidskleur

Herhalen is langer genieten!

Vaak zie je de mooiste resultaten in kuurverband bij de BB-glow behandeling. Na deze kuur is het raadzaam om elk half jaar de BB-glow behandeling te herhalen. Zo blijft de huid in optimale conditie. 

1x behandeling: direct zichtbaar resultaat voor een normale huid die een flinke oppepper en glow kan gebruiken. 

3x behandeling: langdurig resultaat (4+ maanden) een glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor beschadigde / oneffen huid *

Losse behandeling € 125,–

Kuur 3 behandelingen € 325,–

* Hoelang het glow-effect blijft is afhankelijk van de huidstructuur en huidtype. 

CARBON LASER PEELING

Op dit moment de meest populaire behandeling voor al je acne- en huidproblemen. En zeker een blijvertje. Het is namelijk een zeer effectieve methode voor huidverbetering en tegelijkertijd een hele diepe reiniging van de huid. Door lasertherapie en medische koolstof te combineren wordt het zuiveringsproces in werking gezet. Hierdoor kunnen rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, acne, littekentjes worden aangepakt.
Bovendien is deze peeling uitermate geschikte voor het herstellen van de vette huid. Na 1 behandeling is al verbetering zichtbaar, maar kan ook als kuur worden gedaan. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw wensen.
Waarvoor is de Carbon Laser Peeling geschikt?

 • Grove poriën
 • Herstellen vette huid
 • Acne

LittekensWat doet de Carbon Laser Peeling?

 • Effectieve acne-bestrijding
 • Vermindering rimpels, fijne lijntjes
 • Vermindering talgproductie
 • Verhogen collageenproductie

 

De Carbon Laser Peeling is bijzonder geschikt om te combineren met onze andere huidverbeterende programma’s.

Carbon Laser Peeling
Gezicht Losse behandeling € 85,–
Kuur 3 behandelingen € 225,–

Carbon Laser Peeling the luxe Hollywood
Gezicht incl. hals, decolleté € 99,–
Kuur 3 behandelingen € 270,–

Bovendien is deze peeling uitermate geschikte voor het herstellen van de vette huid. Na 1 behandeling is al verbetering zichtbaar, maar kan ook als kuur worden gedaan. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw wensen.
Waarvoor is de Carbon Laser Peeling geschikt?
Grove poriën
Herstellen vette huid
Acne
Littekens

 

SKINROLLER

De Skin Roller heeft na alle jaren zijn nut ruim bewezen. Het is een cilinder met 192 miniscule kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren de eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Skin Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom zie je na enkele weken al dat lijntjes en rimpels verminderen. De naaldjes creëren duizenden micro-kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname uit crèmes 100x groter dan bij normaal gebruik. De Skin Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. De herstelperiode is minimaal.
Deze behandeling is goed te combineren is met HPL(Healing Pulsed Light). Zo ontstaat er een kuur waarin al het goede op het gebied van huidverbetering samenkomt,.

DAT IS MOOI MEEGENOMEN

Boek je een Skin Roller behandeling, dan krijg je tijdens de behandeling een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van de Skin Roller (deze is persoonsgebonden). Na de behandeling krijg je de Skin Roller mee naar huis. Op deze manier kun je zelf bepalen waar en wanneer je deze fijne behandeling gewoon thuis zelf gaat uitvoeren.

ACNE

Acne wordt als zeer storend ervaren. Mensen worden er onzeker van en bovendien kan acne littekens veroorzaken. Acne komt niet alleen voor in het gezicht, maar ook op de borst, rug en billen. Voor acne zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Vaak worden verschillende behandelingen gecombineerd om zo tot het beste resultaat te komen. Denk dan aan een Carbon Laser Peeling gecombineerd met HPL (Healing Pulsed Light). Onze apparatuur is voorzien van een unieke Gem-technologie. Hierdoor wordt in korte pulsen een straal van geel, groen en rood licht afgegeven. Het gele en groene licht vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken. Het rode licht verminderd direct de overproductie van talg, doordat het de ontstoken talgklieren laat krimpen. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Bij de eerste behandeling zie je al resultaat.

We zullen tijdens een uitgebreid intakegesprek bekijken welke behandeling / combinatie het beste bij je past. Ook bespreken we levensstijl / medicatie etc.

In kuurverband bereik je het mooiste resultaat.

LICHTTHERAPIE

Onze apparatuur is voorzien van een unieke Gem-technologie. Hierdoor wordt in korte pulsen een straal van geel, groen en rood licht afgegeven. Het gele en groene licht vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken. Het rode licht verminderd direct de overproductie van talg, doordat het de ontstoken talgklieren laat krimpen. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Bij de eerste behandeling zie je al resultaat.