Scrubben Het advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een Spray-tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Let er wel op dat de scrub olievrij is. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kan ook na je douche-gebruik je huid stevig afdrogen, dat heeft ook een licht-scrubbend effect.                                                         

Douchen, Baden & Zweten Wacht een uurtje met een Spray-tan behandeling wanneer je gedoucht, gezwommen of gesport hebt. De spray hecht zicht het best aan een licht zure huid.

Wat neemt u mee naar de behandeling? Loszittende, donkere kleding (huispak / sportkleding). Dan krijg de spray alle ruimte om in te trekken. Vergeet je niet een paraplu mee te nemen als het regent?

Lingerie Na de behandeling mag je tijdens de inwerkperiode (3 uur of 6 uur, afhankelijk welke spray-tan je kiest) geen BH dragen. Houd je hier rekening mee qua kleding? (je kan wel een topje of bandeau dragen).

N.B. Kom zonder make-up, (body) cremes of deodorant naar de salon voor je spray-tan behandeling. 

 

Tijdens de behandeling

Tijdens de Spray-tan behandeling kan je zelf beslissen wat je aan wil. Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full-body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt bij jou!

Wil je geen bandjes zien, maar vindt je het niet prettig om halfnaakt te staan? Houdt dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag. De spray is volledig uitwasbaar.

In totaal sta je slechts 5-10 minuten in de cabine. Wij doen precies voor hoe je mag staan zodat dit allemaal soepel verloopt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van je behandeling!

 

Na de behandeling

Douchegebruik  Afhankelijk van welke spray-tan je hebt gekozen, mag je thuis de spray afspoelen. Na elk douche-of bad gebruik mag je je huid zolang als de spray-tan erop zit, deppend afdrogen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je kleur is het aan te raden het douchegebruik kort te houden.

Smeren en verzorgen Het is aan te raden sowieso één keer per dag je huid in te smeren, maar 2x daags is nog beter.  Hierdoor kan je nog langer van de kleur genieten. In de salon zijn ook bodycremes te koop die ervoor zorgen dat je extra lang kunt genieten van je verkregen kleurtje.

Herhaling Als de teint bijna vervaagd is kan je met een volgende Spray-tan behandeling een Top-Up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer je regelmatig een Spray-tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur langer vast te houden.

Let op: Bij elke spray-tan lotion geldt: niet schrikken na het afspoelen van de lotion. De kleur is helemaal weg. Het kan een aantal uren duren voordat de kleur weer zichtbaar is.

Al genoemde voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om je die mooie,  egale en bruine teint te kunnen garanderen.

 

TARIEVEN

Een betaalbare Spray-tan met het beste resultaat! Skinflex garandeert A-kwaliteit lotions tegen de beste prijs.

 

Tarieven  
1   persoon full-body €  25,00
Keuze uit onderstaande lotions:  
Sienna   X             

Velocity   Rapid & Ultra (toeslag)

geen   toeslag

€   2,50

Alleen   bovenkant incl. gezicht of alleen benen €  15,00
5   Rittenkaart regulier

(   € 22,00 per spray)

5   Rittenkaart Velocity Rapid

(€   24,50 per spray)

€   110,00

 

€   122,50

Bodylotion   Vani-T Extend

Spray-tan   voor thuis (Whitetobrown Mist)

€  22,50

€  29,95

 

Samen met vriendinnen thuis een Spray-tan party?

Dat is gezellig! De gastvrouw krijgt een gratis behandeling (minimaal 7 personen incl. gastvrouw).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: Ondanks dat spray -tanning zeer veilig voor de huid en de gezondheid is en ruimschoots is onderzocht, kan Skinflex niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gezondheidsklachten / huidklachten. Spray-tanning is op eigen risico. Twijfel je een spray tan wel of niet geschikt is? Raadpleeg dan altijd  eerst je huisarts.