Skin Roller

Skin Roller (ook wel bekend als Meso Roller of Derma Roller) is te gebruiken op zowel gezicht als lichaam). Verschillende studies hebben de werking van de Skin Roller aangetoond. Huidverbetering is nu voor iedereen binnen handbereik.

EFFECTIEF BIJ:

HUIDVERSLAPPING, RIMPELS, LITTEKENS

WAT DOET DE SKINROLLER PRECIES?

De Skin Roller is een cilinder met 192 miniscule kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren uw eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Skin Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u na enkele weken al dat lijntjes en rimpels vervagen. De naaldjes creeren duizenden micro-kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname uit cremes 100x groter dan bij normaal gebruik. Alle cremes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt hoe de werkstoffen worden opgenomen. De Skin Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint.

LITTEKENS, STRIAE

Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moelijk. Omdat de naalden van de Skin Roller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar.

Skin Roller Therapy bij Skinflex is een uniek concept waardoor u geen langdurige en kostbare behandelingen hoeft te volgen. U krijgt na de eerste behandeling de Skin Roller mee naar huis. Op deze manier kunt u zelf bepalen waar en wanneer u de behandeling uitvoert.

Skin Roller Therapy by Skinflex gezicht:

  • het reinigen en desinfecteren van de huid
  • behandeling met de Skin Roller
  • aanbrengen van anti-aging serum
  • aanbrengen van een hydraterende creme
  • uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud van de Skin Roller (deze is persoonsgebonden).

AKTIEPRIJS:

€ 85,– voor deze unieke behandeling:  U krijgt dan uw eigen Skin Roller mee naar huis.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie 06 – 21 925 295

 

Chat openen