Snow

 

BIOSLIMMING: DE ENIGE WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN BODY WRAP! Zichtbaar resultaat na één Bioslimming bodywrap behandeling!

Slank en strak met Bioslimming?

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?
Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap. Heeft jaren achter elkaar awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling en beste contouringbehandeling.

 Bioslimming bij Skinflex

Wat staat je te wachten tijdens de behandeling bij Skinflex. In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.
De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee of koffie en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Hoe werkt de Bioslimmingkuur?

  • Stap 1: DETOX BASE.
  • Eerst wordt een foto van het lichaam van de klant gemaakt of op diverse punten gemeten. Vervolgens wordt Detox Base (gel nr. 1) op alle te behandelen gebieden aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten.
  • Stap 2: ACTIVE SLIM GEL
  • De tweede gel wordt aangebracht op de benen en billen. Deze gel focust zich op cellulite. De huid wordt vurig rood door actieve bestanddelen die de micro-bloedcirculatie verhogen. Deze gel en de gel nr.3 Active Slim Cream zorgen voor de warme sensatie.
  • Stap 3: ACTIVE SLIM CREAM
  • Deze crème richt zich op de hardnekkige vetten en wordt aangebracht op de buik, rug, ‘lovehandles ’ en optioneel op de armen of kuiten. Net als bij Active Slim gel gaat de micro bloed circulatie omhoog waardoor de behandelde gebieden heel rood worden. Dit is de gewenste reactie.
  • Stap 4: ULTRA SLIM EFFECT
  • Na 30 minuten wordt de laatste gel, nr. 4, aangebracht. Ultra Slim Effect is een cryo-component. Door een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden krijgt de klant een koud gevoel gedurende 20 minuten. Deze gel werkt sterk afslankend.

Het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen, worstelt met een trage spijsvertering, een opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem of last van cellulite of striae heeft.
Het is ook een antwoord voor degene die lang achter een bureau zitten omdat het de bloedsomloop verbetert, vochtophopingen tegen gaat en het gevoel van rusteloze benen minder maakt. 

Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulite behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Proefbehandeling Bioslimming

€ 98,- (fullbody)

Bioslimming kuur

(6 behandelingen) € 588,-

Bioslimming losse behandelingen

€ 120,00

Bioslimming extra armen of kuiten

€ 22,50

De kuur word gedaan in 6 weken 1x per week of in 4 weken waarvan 2 weken 2x per week en 2 weken 1x per week.

 

 

Slank en strak met Bioslimming?

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een prijswinnende afslankende en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt!

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Bioslimming is een professionele salon behandelingen en deze kan uitgebreid worden met behandelingen voor thuis: de Bioslimming Trio Homekit en detox drink. 

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling bij Skinflex?

De behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijdert en de Ultra Slim Effect gel ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en veroorzaakt vetverbranding en drainage.

Hoe werkt Bioslimming?

Bioslimming is een unieke formule die 4 verschillende crèmes /gels combineert. De ingrediënten van Bioslimming zijn planten en algen extracten, pure essentiële oliën, cafeïne en thermo agenten zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeterverlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gewenste resultaat. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 of 6 weken. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt ingemasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de ingrediënten van de producten met zekerheid op de huid blijven en niet op kleding of handdoeken. Als gewenst kunnen de armen en/of kuiten ook behandeld worden.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere toonaangevende bodywraps op de markt?

Bioslimming is een uniek en innovatief product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten. Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies, op treedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee, tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken. Er zijn in vergelijking tot andere body wraps geen zouten aanwezig in Bioslimming producten.

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?

Hoewel de Bioslimming behandeling goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Homekit aan uw behandeling toe te voegen. Deze is ontworpen om de resultaten van de salon behandeling te verbeteren, te versnellen en te onderhouden. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren – is Bioslimming dan ook effectief?

Jazeker! Bioslimming is zeer effectief in het modelleren van het lichaam. De huid oogt niet alleen jonger: hij is ook steviger, gladder en vitaler.

 

Ik ben zwanger. Kan ik een Bioslimming behandeling ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je weer terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben of borstvoeding geef?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is of waarbij je allergisch bent voor de actieve bestandsdelen.

 

 Meer weten? Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een proefbehandeling!

 

Chat openen