Tattoo verwijderen, tatoeage verwijderen

Een tatoeage zegt veel over hoe iemand zichzelf op een bepaald moment ziet. In de loop der jaren kan dit veranderen door allerlei faktoren en regelmatig ontstaat de behoefte om de tatoeage te laten verwijderen.

Skinflex verwijdert tatoeages met behulp van de Yag Laser. De straal van de laser laat ingekapselde inkt in hele kleine deeltjes uit elkaar vallen. Een groot deel van deze pigmentdeeltjes wordt tijdens het helingsproces afgestoten. Het andere deel wordt door je eigen lichaam opgeruimd. Genoeg water drinken wordt aanbevolen.

Voordat de behandeling wordt gestart vindt er een intakegesprek met een lasertherapeut plaats. Tijdens dit gesprek worden wensen en mogelijkheden besproken. Tevens zal er tijdens dit intakegesprek ook een “proefstukje” worden gedaan om te kijken hoe de huid reageert op de behandeling. Voorafgaand aan de behandeling kunnen wij niet garanderen dat de tatoeage geheel verdwijnt.

Direct na de behandeling zal de huid licht verkleuren, dit is een gunstige reactie op het laserlicht. Kort na de behandeling zal de huid licht rood van kleur zijn. Dit verdwijnt over het algemeen binnen een aantal uren. Er ontstaat een korst op het behandelde gebied, hiermee dient men uiterst voorzichting om te gaan; 10 dagen geen zon en niet aan de korst pulken of krabben. Dit zou een litteken kunnen veroorzaken. Om het genezingsproces te bevorderen krijgt u van ons een speciale crème om dagelijks 3 maal mee in te smeren. Na elke behandeling zal de tatoeage verder vervagen. Hoeveel tijd er tussen elke behandeling zit is afhankelijk van de huid, plaats van de tatoeage. Het laseren wordt als minder pijnlijk ervaren dan het laten zetten van een tatoeage.

Skinflex
Balderikstraat 2A
7415 VL Deventer
Tel. 06 - 21 925 295
(bereikbaar tijdens kantooruren)
info@skinflex.nl