VERWIJDEREN PERMANENTE MAKE UP

Al meer dan 10 jaar is Skinflex gecertificeerd in het verwijderen van permanente make up. Met de Q-med Yag Laser worden wenkbrauwen, eyeliners en lipliners veilig verwijderd. 

WENKBRAUWEN

Zijn de wenkbrauwen verkleurd, hebben ze niet meer de vorm of zijn ze gewoon verkeerd gezet? Of passen ze gewoon niet meer bij je gezicht? Daar kun je veel last van hebben. Of het nu volledig gezette wenkbrauwen zijn,  of ombrébrows / powderbrows of hairstrokes.  Iedereen heeft hierin verschillende wensen. Ben je helemaal klaar met permanente make up en wil je dit niet meer of je wil de kleur wat lichter of het model wat anders, zodat er weer nieuwe wenkbrauwen gezet kunnen worden. Bijna alles is mogelijk. 

 

EYELINER BOVEN EN/OF ONDER

Eyeliners kunnen na verloop van tijd verkleuren, uitlopen of het gezette model past niet meer bij je. Als één van de weinige klinieken in Nederland verwijderen wij eyeliners boven en/of onder. Dit is een behandeling die uiterst zorgvuldig moet wordt uitgevoerd rekening houdend met de tere huid en het oog.  Het oog wordt tijdens de behandeling zorgvuldig afgeschermd zodat er geen schade kan ontstaan. 

 

LIPLINERS

Lipliners worden op dezelfde manier verwijderd als wenkbrauwen en eyeliners. 

 

DE BEHANDELING

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uitgebreid de wensen en mogelijkheden.  In 2 tot 5 behandelingen wordt de storende permanente make up: wenkbrauwen, eyeliners of linliners weggelaserd zonder de aanwezige haartjes te verliezen en met een mooi resultaat. We maken gebruik van een verdovende zalf, waardoor de behandeling goed te doen is.  De huid kan na de behandeling wat rood en opgezwollen zijn.  Na de behandeling dient het behandelde gebied ingesmeerd te worden met een speciale creme en zonbescherming factor 50 of hoger. 

Chat openen