HUIDVERBETERING / BESTRIJDING RIMPELS

Bij Skinflex bieden we meerdere behandelingen op het gebied van huidverbetering en het bestrijden / verminderen van rimpels. 

* Microneedling

* BB-Glow

* Carbon Laser Peeling

* Skin Roller

* HPL (Healing Pulsed Light)

 

Heb jij last van een onrustige of doffe huid, grove poriën, (beginnende) rimpels waar je je aan stoort. Neem contact met ons op om te kijken welke behandeling bij jouw huid past. Het resultaat van deze behandelingen: de huid wordt rustiger, gladder, egaler en strakker. Rimpels worden minder diep en gelaatstrekken worden zachter. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Voor elke huidype is er een behandeling. 

MICRONEEDLING / DERMAPEN

Met een DERMAPEN maken we miniscule gaatjes in de huid. Pure hyaluronzuur wordt in de huid gebracht. Een heerlijke, ontspannen behandeling welke o.a. fijne lijntjes, acnelittekentjes, tegen gaat. Een miconeedling behandeling kan worden gecombineerd met HPL-behandeling.

 

BB-GLOW 

Een BB-Glow behandeling is een hele fijne gezichtsbehandeling waarbij je gezicht een egale en stralende teint krijgt. Dit gebeurt door middel van het aanbrengen van hyaluronzuur en foundationserums. Het bevordert de teint van je huid en dekt vlekjes en oneffenheden. Ook verkleint het de poriën. Het geeft direct een mooie glow door het gebruik van een lichte BB-serum. Dit serum zorgt voor vermindering van verkleuringen veroorzaakt door acne of couperose. 

Bij 1 behandeling heb je al een mooi resultaat. Maar indien je deze huidverbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar verbeteren. Dit komt door de combinatie van microneedling en het aanbrengen van voedende serums (die veel dieper in de huid komen). Hierdoor maakt de huid collageen en elastine aan. 

 

CARBON LASER PEELING

 Op dit moment  de meest populaire behandeling voor al je acne- en huidproblemen. En zeker een blijvertje. Het is namelijk een zeer effectieve methode voor huidverbetering en tegelijkertijd een hele diepe reiniging van de huid. Door lasertherapie en medische koolstof te combineren  wordt het zuiveringsproces in werking gezet. Hierdoor kunnen rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, acne, littekentjes worden aangepakt. 

Bovendien is deze peeling uitermate geschikte voor het herstellen van de vette huid. Na 1 behandeling is al verbetering zichtbaar, maar kan ook als kuur worden gedaan. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw wensen. 

 

SKIN ROLLER

 De Skin Roller is een cilinder met 192 miniscule kleine naaldjes. De kleine prikkeltjes stimuleren de eigen aanmaak van collageen en elastine. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Skin Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom zie je na enkele weken al dat lijntjes en rimpels verminderen. De naaldjes creeren duizenden micro-kanaaltjes tot in de diepere huidlagen. Hierdoor is de effectieve opname uit cremes 100x groter dan bij normaal gebruik. De Skin Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. De herstelperiode is minimaal. 

Deze behandeling is goed te combineren is met HPL(Healing Pulsed Light). Zo ontstaat er een kuur waarin al het goede op het gebied van huidverbetering samenkomt,. 

 Boek je een Skin Roller behandeling, dan krijg je tijdens de behandeling een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van de Skin Roller (deze is persoonsgebonden. Na de behandeling krijg je de Skin Roller mee naar huis.  Op deze manier kun je zelf bepalen waar en wanneer je deze fijne behandeling gewoon thuis zelf gaat uitvoeren. 

HPL

Healing Pulsed Light

 

 

 

 

 

Chat openen