Acne behandeling

Acne wordt als zeer storend ervaren. Mensen worden er onzeker van en bovendien kan acne littekens veroorzaken. Acne komt niet alleen voor in het gezicht, maar ook op de borst, rug en billen.  Voor acne zijn er verschillende behandelingen mogelijk. We zullen tijdens een uitgebreid intakegesprek bekijken welke behandeling het beste bij je past. Ook bespreken we levensstijl / medicatie etc.

LICHTTHERAPIE 

Onze apparatuur is voorzien van een unieke Gem-technologie. Hierdoor wordt in korte pulsen een straal van geel, groen en rood licht afgegeven. Het gele en groene licht vernietigt de bacteriën die acne veroorzaken. Het rode licht verminderd direct de overproductie van talg, doordat het de ontstoken talgklieren laat krimpen. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Bij de eerste behandeling zie je al resultaat.

 

 

CARBON LASER PEELING

Door de combinatie van lasertechniek en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een intense dieptereiniging ingezet. Hierdoor kunnen grote poriën worden verkleind en de ongelijke huidstructuur wordt verbeterd. Deze peeling is uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid. Na een aantal behandelingen keert de structuur weer terug.

Voor actieve acne wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 á 3 weken, voor het beste resultaat.

Chat openen